rolex replica replica rolex fake rolex replica watches rolex replica replica watches rolex replica replica rolex watches fake rolex fake rolex

Σε ηλικία 5 χρονών ξεκίνησε τα πρώτα της χορευτικά βήματα στη σχολή χορού της Λίας Δημητροπούλου στη Χίο. Συμμετείχε σε όλες τις παραστάσεις κλασικού, τζαζ και σύγχρονου χορού της σχολής για 14 χρόνια, με σπουδαιότερες την “Ωραία Κοιμωμένη” και τη “Ζιζέλ” στις οποίες είχε τον πρωταγωνιστικό ρόλο, αλλά και σε άλλα χορευτικά δρώμενα στο νησί. Το 1999 συνεργάστηκε με το ΔΗ.ΠΕ.ΘΕ Βορείου Αιγαίου στην παράσταση “'Όρνιθες” του Αριστοφάνη, με σκηνοθέτη τον Γ. Μπινιάρη και διευθυντή τον πολυβραβευμένο Δ. Αβδελιώδη, η οποία παρουσιάστηκε σε περιοδεία σε όλη τη Χίο, τις Οινούσσες και τη Λέσβο. Το 2000 συμμετείχε στο σεμινάριο VAGANOVA στη Βάρνα, όπου και χόρεψε σε χορογραφία της διεθνούς φήμης K. Bogoeva, στην όπερα της Βάρνας. Το 2003 συμμετείχε στο θεατρικό αφιέρωμα του Φ.Γ. Λόρκα “Θρήνος για τον Ιγνάθιο Σάντσιεθ Μεχίας”, ενώ φεύγοντας από τη Χίο για να σπουδάσει στην επαγγελματική σχολή χορού της Δ. Γρηγοριάδου, είχε ήδη γίνει κάτοχος του ΙV VAGANOVA degree. 

Μέχρι το 2006, όποτε και απέκτησε το πτυχίο της καθηγήτριας χορού, συμμετείχε στις παραστάσεις της σχολής στο θέατρο Ακροπόλ, της Εθνικής Λυρικής σκηνής, σε χορογραφίες της  K. Bogoeva, Π. Σταματοπούλου, και Μ. Γρηγορίου παρουσιάζοντας τις “Etudes” , το “Χωρίς Όνομα” και τα “Beach Birds” του M. Cunningham. Το καλοκαίρι του 2006 παρακολούθησε το θεωρητικό και πρακτικό σεμινάριο VAGANOVA στη Βάρνα, παίρνοντας έτσι την πιστοποίηση διδασκαλίας του ρώσικου συστήματος. 

Στη συνέχεια πήγε στο Trinity Laban  Conservatoire of Music and Dance- City University στο Λονδίνο, όπου έγινε κάτοχος του μεταπτυχιακού τίτλου Msc Dance Science. Εκεί εκπαιδεύτηκε θεωρητικά και πρακτικά στην επιστήμη του χορού, μαθαίνοντας να μελετάει με επιστημονικό τρόπο την κίνηση και να προτείνει λύσεις σε προβλήματα και μεθόδους βελτίωσης της απόδοσης και της υγείας των χορευτών. Στο Λονδίνο συμμετείχε σε πολλά καλλιτεχνικά δρώμενα όπως collaborative arts 3-day-event “Bizarre and Beautiful” ως σολίστας, παρουσιάζοντας το σόλο “Prot?g?” σε δική της χορογραφία και μουσική Snoozloop, καθώς και interactive improvisation με μουσικούς στο SHUNT. Επίσης, συμμετείχε σε contact improvisation projects με τον A. Russell. σε συνεργασία με τον μουσικό W. Binitie, ως μέρος της έκθεσης μοντέρνας τέχνης PROPS exhibition (celebrating theatricality in contemporary art) υποστηριζόμενο από το Czech Centre στο Guest Projects Studio, και νεοκλασική χορογραφία structured improvisation στο πρότζεκτ του M. Delacruz’s  “Refractions of Isthmia II” στο Slade School of Fine Arts Research Centre. Ακόμα ήταν

Associate Member στην ομάδα Ballet Black, στη Royal Opera, και παρακολουθούσε μαθήματα μπαλέτου στο Pineapple studio, με τον Ronald Price και τον Ian Knowles για 2 χρόνια και σύγχρονο χορό στο Trintiy Laban και στο Greenwich Dance Agency.Στη συνέχεια της καριέρας της, πήγε στη Νέα Υόρκη, ως μέλος της ομάδας Ajkun Ballet Theatre, με την οποία χόρεψε σε διάσημα κλασικά έργα όπως “Μπαγιαντέρα” , “Καρυοθραύστης”, “Δον Κιχώτης” αλλά και σε παγκόσμιες πρεμιέρες σε νεοκλασικές χορογραφίες του Leonard Ajkun όπως το “Red- The passion of Tango”. Στην ομάδα χόρευε στο corps de ballet αλλά και ως σολίστ. Με την ομάδα συνεργάζεται σήμερα ως υπεύθυνη των οντισιόν στην Ελλάδα. Το 2013 ξεκίνησε τη συνεργασία της (την οποία διατηρεί ως τώρα) με την ομάδα “Danse en l' air” στη Ν. Υόρκη, συμμετέχοντας σε παραστάσεις όπως “Performing in NY- Kats Wildish showcase” και στο Ballet Arts show “Experimental Performance Evening” με τη χορογραφία της Yuka Kawazu, “Chaap Tilac”. 

Κάποια από τα θέατρα όπου έχει χορέψει είναι:  “Alvin Ailley Citigroup Theater, NY”, “Citi Center studios, NY”, “The Egg, NY, “Hostos Center for the Arts & Culture. NY”, “ Varna's Opera”, “Ακροπόλ”, “Ομήρειο Π.Κ.Δ. Χίου” κ.α.  

Σήμερα, ταξιδεύει στην Ελλάδα και το εξωτερικό, χορεύοντας αλλά και διδάσκοντας μπαλέτο και σύγχρονο σε διάφορες σχολές χορού όπως της Λ. Δημητροπούλου στη Χίο, αλλά και παραδίδοντας ιδιαίτερα μαθήματα για όλα τα επίπεδα και ηλικίες. Για τους επαγγελματίες προσαρμόζει το μάθημα στις απαιτήσεις του εξωτερικού, προετοιμάζοντας τους για τις οντισιόν, ενώ παράλληλα χρησιμοποιεί και την επιστημονική γνώση για να πετύχει τα μέγιστα αποτελέσματα.

Copyright: Dafni Mari