rolex replica replica rolex fake rolex replica watches rolex replica replica watches rolex replica replica rolex watches fake rolex fake rolex

Η Δάφνη Μαρή εισήχθη στην Φαρμακευτική Αθηνών, Εθνικό και Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών (ΕΚΠΑ) το 2003, λαμβάνοντας υποτροφία από το Ίδρυμα Κρατικών Υποτροφιών (ΙΚΥ), για την 3η θέση εισαγωγής πανελληνίως.

 

Αποφοίτησε το 2008 με βαθμό “Λίαν Καλώς” και έκανε την πρακτική της στο Σκυλλίτσειο Νοσοκομείο Χίου και και στο Φαρμακείο του πατέρα της Γεωργίου Μαρή στη Χίο, με τον οποίο συνεργάζεται μέχρι και σήμερα,.Είναι μέτοχος στο Φαρμακείο της Ευγενείας Μπουμπάρη Ο.Ε. & ΣΙΑ, στο οποίο εργάζεται κατά διαστήματα ως υπεύθυνη φαρμακοποιός. Επίσης είναι ιδρυτικό μέλος της εταιρίας Maris Natural Remedies , μαζί με τον πρωτοπόρο Γιώργο Μαρή, ο οποίος από το 1978 διαθέτει φαρμακείο στη Χίο, και παράλληλα, δραστηριοποιείται στην παρασκευή χειροποίητων καλλυντικών και θεραπευτικών προϊόντων, με μεγάλη απήχηση και αναγνώριση στο τοπικό αλλά και ευρύ κοινό, στην Ελλάδα και το εξωτερικό, λόγω της αποτελεσματικότητας και των αγνών συστατικών που περιέχουν.

 

Τα φυσικά προϊόντα ‘Maris Natural Remedies’ έχουν στόχο την προστασία και φροντίδα της υγείας, όπως την περιποίηση και αντιμετώπιση προβλημάτων των μαλλιών, προσώπου, σώματος, επιδερμίδας, την τόνωση και θεραπεία του οργανισμού με τη χρήση συμπληρωμάτων διατροφής από βότανα και προϊόντα της φύσης, που στοχεύουν στη βελτίωση της ψυχοσωματικής υγείας και της ομορφιάς. Μπορείτε να επισκεφθείτε το site πατώντας εδώ 

 

Πρόσφατα η εταιρία λάνσαρε μια σειρά προϊόντων ειδικά σχεδιασμένων για χορευτές “Dancers' Edition”,  υπό την καθοδήγηση της Δάφνης Μαρή.

 Αναγνωρίζοντας τις εξειδικευμένες ανάγκες που έχουν οι χορευτές, η σειρά περιλαμβάνει προϊόντα για την κάλυψη των προβλημάτων υγείας που αντιμετωπίζουν οι χορευτές καθώς και για την βελτίωση της ψυχοσωματικής τους υγείας και της απόδοσής τους. Τα προϊόντα είναι:

 

Ενέργεια- Αδυνάτισμα

 Οι χορευτές πρέπει να είναι σε φόρμα, να διατηρούν ένα υγιές, καλοσχηματισμένο, αλλά δυνατό σώμα γεμάτο ενέργεια και να έχουν σχετικά χαμηλό σωματικό λίπος. Έτσι πολλοί χορευτές προσπαθούν να χάσουν βάρος για να αποβάλουν το περιττό λίπος από το σώμα, διατηρώντας όμως τη δύναμη που χρειάζονται. Η σειρά που βοηθά με φυσικό και υγιή τρόπο είναι:

Dancer's Energy Elixir (& capsules)

Τονωτικό ελιξίριο για την κάλυψη των σωματικών και πνευματικών αναγκών του χορού.  Περιέχει ένα μείγμα βοτάνων, σχεδιασμένο για να βοηθά τους χορευτές να προσαρμόζονται στις απαιτήσεις και να αντιμετωπίζουν την καθημερινή κούραση και το στρες.  Έτσι μπορούν να αντέχουν περισσότερο και να έχουν περισσότερη ενέργεια για την εκτέλεση αλμάτων, βελτιώνοντας παράλληλα την πνευματική διαύγεια, ώστε να θυμούνται τους συνδυασμούς και τις χορογραφίες πιο αποτελεσματικά. Ιδανικό για εξετάσεις, παραστάσεις και διαγωνισμούς αλλά και για τις καθημερινές πρόβες και τα μαθήματα.

Dancer’s Spirulina detox- αποτοξινωτικό

Η Σπιρουλίνα είναι ένα φυτικό προϊόν, πλούσιο σε πρωτεΐνη, βιταμίνες και θρεπτικά συστατικά απαραίτητα για την υγεία, ειδικά σε περιόδους έντονης άσκησης και δίαιτας. Το  Dancer’s Spirulina detox βοηθά τους χορευτές να χάσουν σωματικό λίπος, να αποβάλουν τοξίνες, ενώ παράλληλα συμβάλλει στην ενίσχυση του οργανισμού, τη γράμμωση και της πνευματικής και σωματικής υγείας.  

Dancer’s Antioxidant (Hippophae- Ιπποφαές)- Αντιοξειδωτικό

Το ιπποφαές είναι ένας καρπός πλούσιος σε βιταμίνες, μέταλλα, αντιοξειδωτικά, ω-3 και ω-6 λιπαρά οξέα για ισχυρή αντιοξειδωτική, αντιφλεγμονώδη, αναλγητική και θεραπευτική δράση. Είναι απαραίτητο στους χορευτές που ασκούνται πολύ και επιβαρύνουν το σώμα τους καθημερινά, καθώς αντιμετωπίζει το οξειδωτικό στρες, εξασφαλίζοντας ενέργεια, ευεξία και υγεία.

 Dancer’s Green Tea Tincture- ΒάμμαπράσινουΤσαγιού

Το βάμμα πράσινου τσαγιού, είναι πλούσιο σε πολυφαινόλες, συμβάλλοντας έτσι στην ενεργοποίηση του μεταβολισμού, αυξάνοντας τη δαπάνη θερμίδων και την απώλεια σωματικού λίπους, ενώ παράλληλα προστατεύει από τις ελεύθερες ρίζες, προσφέροντας αντιοξειδωτική, αντικαρκινική, αντιγηραντική δράση. Έτσι βοηθά στην αποτοξίνωση και το αδυνάτισμα, ως μέρος μιας υγιεινής διατροφής.

Dancer’s Herbal slimming-aid (tincture /capsules)- ΜίγμαΒοτάνωνγιααδυνάτισμα

 Ο μοναδικός αυτός συνδυασμός βοτάνων μπορεί να ενισχύσει το μεταβολισμό, και να συμβάλει στην ψυχική ηρεμία και ισορροπία, που απαιτείται κατά το αδυνάτισμα, μειώνοντας την κατανάλωση τροφής για ψυχολογικούς λόγους. Βοηθά στην αποτοξίνωση και το αδυνάτισμα ως μέρος μιας υγιεινής διατροφής.

  

Στρες/Άγχος

Dancer’s Stress solution (elixir/capsules)

Το καθημερινό στρες που έχουν οι χορευτές, αλλά και το άγχος πριν από παραστάσεις, οντισιόν και εξετάσεις μπορεί να οδηγήσει σε μειωμένη απόδοση. Αυτό το προϊόν είναι ένας φυσικός τρόπος αντιμετώπισης του άγχους και του στρες, βελτιώνοντας τη διάθεση, και συμβάλλοντας στην ψυχική ισορροπία, έτσι ώστε οι χορευτές να δίνουν τον καλύτερο τους εαυτό.

 

Τραυματισμοί

Οι τραυματισμοί των χορευτών είναι πολύ συχνοί, οδηγώντας σε πόνους αρθρώσεων, μυών και τενόντων. Ο πόνος, το μυϊκό πιάσιμο, οι θλάσεις και οι τενοντίτιδες των χορευτών, οδηγούν σε μειωμένη απόδοση.

 Dancer’s Pain-Free elixir (& capsules)

Το ελιξίριο Dancer’s Pain-Free είναι ένα φυσικό αντιφλεγμονώδες συμπλήρωμα που ανακουφίζει από μυϊκό πιάσιμο, πόνους ποδιών, γονάτων, μέσης, φλεγμονών και άλλων επώδυνων παθήσεων από χρόνιους ή οξείς τραυματισμούς. Έτσι μπορούν οι χορευτές να χορεύουν με λιγότερους πόνους. Μπορεί να χρησιμοποιηθεί μόνο του ή σαν συμπληρωματική αγωγή.   

Dancer’s Pain Gel

Το Pain Gel έχει αντιφλεγμονώδη και αναλγητική δράση, ανακουφίζοντας από πιάσιμο, πόνους στη μέση, τα γόνατα, τους μύες, τους τένοντες και τις αρθρώσεις. Τα φυσικά αιθέρια έλαια από Ευκάλυπτο, Μέντα, Καψαϊκίνη, Turpentine και Λεβάντα, έχουν θερμαντική δράση, ιδανική για πριν το μάθημα. 

Dancer’s Arnica Montana cream

Οι ξαφνικοί (οξείς) τραυματισμοί, όπως διαστρέμματα, όπως και οι μελανιές, η φλεβίτιδα, οι μυϊκοί πόνοι και τα πρησμένα πόδια είναι πολύ συχνά στου χορευτές. Η κρέμα Dancer’s Arnica Montana ειδικά σχεδιασμένη με εκχυλίσματα βοτάνων, βοηθά στη μείωση του πρηξίματος και της φλεγμονής, βοηθώντας την κυκλοφορία του αίματος, και αφήνοντας αίσθηση δροσιάς και χαλάρωσης. Είναι ιδανικό μετά από πολύωρες πρόβες και μαθήματα για να επαναφέρει την ορθή κυκλοφορία, αλλά και για πόνους σε τραυματισμούς. 

Dancer’s wound and bruise ointment- Αλοιφήχτυπημάτων

Οι χορευτές που έχουν εντατική επαφή με το πάτωμα, όπως γονατίσματα, κυλίσματα κλπ. Συχνά έχουν μελανιές μαζί με σκισίματα του δέρματος. Η συγκεκριμένη αλοιφή είναι ένα μείγμα από εκχυλίσματα βοτάνων με αντιφλεγμονώδη και αντιμικροβιακή δράση, αντιμετωπίζοντας τα αιματώματα (μελανιές), τα οιδήματα, τα διαστρέμματα και προστατεύει από μολύνσεις πληγών, βοηθώντας τη δερματική ανάπλαση. 

 

Δερματικά προβλήματα ποδιών

Dancer’s Foot Care- Περιποίηση ποδιών

Τα πόδια των χορευτών ερεθίζονται εύκολα, εξαιτίας της εφίδρωσης και της τριβής μέσα στα παπούτσια χορού ή επειδή χορεύουν ξυπόλητοι και πολλές φορές αντιμετωπίζουν μυκητιάσεις, μολύνσεις, φλεγμονές, πληγές, φαγούρα, εκζέματα, κακοσμία κλπ. Η σειρά Dancers' foot care προλαμβάνει και αντιμετωπίζει τα προβλήματα αυτά με τη δύναμη των αιθερίων ελαίων και φυτικών συστατικών. Τα προϊόντα της σειράς περιλαμβάνουν:

Antipurigo Powder με Οξείδιο Ψευδαργύρου, Χαμομήλι και Βορικό Οξύ, που ανακουφίζει από δερματικές φλεγμονές, φαγούρα, εκζέματα και άλλες ενοχλήσεις, έχοντας παράλληλα αντιβακτηριδιακή δράση.

Wound Healer Ointment- για πληγές. Η τριβή με το πάτωμα ή με τις πουέντ μπορεί συχνά να οδηγήσει σε πληγές  που είναι επίπονες, επιρρεπείς σε μολύνσεις και δυσκολεύουν τους χορευτές. Η αλοιφή wound healer έχει αντιβιοτική και στυπτική δράση, προστατεύοντας από μολύνσεις και ενισχύοντας την ταχεία ανάπλαση του δέρματος

 Essential Oil Foot Powder- πούδρα ποδιών με αιθέρια έλαια από Tea Tree, Γαρύφαλλο και Ρίγανη, δρα ενάντια στα βακτήρια που προκαλούν κακοσμία ποδιών, ενώ παράλληλα προλαμβάνει δερματικές μολύνσεις και μειώνουν τη εφίδρωση

 Antifungal Cream soap- Αντιμυκητιακό σαπούνι με Καλέντουλα, Χαμομήλι και αιθέρια έλαια για ισχυρή αντιμικροβιακή και αντιμυκητιακή δράση, για βαθύ καθαρισμό του δέρματος. 

 Antifungal solution/ tincture- Αντιμυκητιακό  Διάλυμα/Βάμμα  για μυκητιάσεις και βακτηριδιακές μολύνσεις.

Antifungal Nail essential oil drops- Αντιμυκητιακό νυχιών τη θεραπεία των μυκητιάσεων νυχιών.

Copyright: Dafni Mari